myfirstspirit

This Is It

Underbara musik

Finns det något bättre än musik? Musk får en alltid att må bra.
Musik är så mycket mer än bara en låt med en trallvänlig melodi och en meningslös text. Musik är ett sätt att uttrycka sig på, ett sätt att få utlopp fär sina känslor, ett sätt att få berätta för världen hur man tänker och känner.
En låttext berättar vad en arist vill säga, vad artisten har gått igenom och hur artisten mår. Det borde alla tänka på.
Men tyvär är det många som har missat denna fantastiska del. Vissa bryr sig bara om vilka låtar som ligger högst upp på listorna. Och vilka låtar om är "inne". Det är klart att de flesta av dem låtarna också har betydelse, men de bryr man sig inte om. Utan går bara efter vad andra tycker. För man vill inte sticka ut, man vill passa in och vara som alla andra. Vara normal. Men vad är normal, vad exakt betyder det?
Alla är ju olika, så hur skulle någon kunna vara normal, när ingen är den andra lik. Om en person är normal, så är det i såfall den enda personen i hela universum.
Frågan är, varför alla vill vara "normala". Varför vill man inte vara sig själv? För att man inte vågar. Men varför? Vad är man rädd för? Att andra ska säga att man är knäpp, eller att bl utfryst? Men vad spelar det för roll om några som inte ens accepterar en som man är fryser ut dig? Vill du verkligen umgås med en sådan person?
Snälla ni, vem har sagt att det är dåligt att vara lite knäpp? Vem har sagt att det är fel att säga vad man tycker?
Istället för att gömma er, stå upp för er själva och för den ni är. För det finns ingen bättre än du. Du är lika mycket värd som alla andra. Kom ihåg det!

We Are The World


P.s. I love you




2009-06-30 @ 22:48:17 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Your name/nickname:
Kom ihåg mig?

Your E-mail: (publiceras ej)

Your blog:

What's on your mind?:

Trackback
RSS 2.0