myfirstspirit

This Is It

Tuesday

Tisdag idag och skola. Det hände inte speciellt mycket idag heller, fast  vi hade matteprov på Diagram och Tabeller. Det var ganska lätt och  kändes som att det  gick bra, men jag  får se sen...:)
Och nu så måsta jag gå och läsa lite Nv och  skriva lite på min svenska-novell, men annars så  har jag  inget. Och på  eftermiddagen idag så kom farmor och farfar förbi med semlor som jag ska äta ikväll...mums!:)
Men imorgon är  det ju  1:a april, det  har du inte glömt bort va??
Hur är du? Är du  en sån som älskar att hitta på en massa bus den dagen eller bryr du dig inte så mycket? Jag vet inte riktigt hur jag är...jag är inte direkt en 1:A April -fantast. Men något spratt brukar jag hitta på, för det hör ju till traditionen!;P
Så för dig som vill hitta  på något imorgon så  lägger jag inte  lite tips på olika sorters första-april skämt här nedan.;)
Och det  var allt jag hade att säga idag.

Kram på  dig och ha en  rikitig toppen sista mars!<3

P.s.  I Love You



                                                                                  

                                           APRIL, APRIL DIN DUMMA SILL, JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL!!:P 
                                                                                                   
                                                                                             
Lura din....

Kompis: Säg att hon kan  bleka slingor i  håret med naturell yoghurt. Allt hon behöver göra är att låta yoghurten rinna av i ett  keffefilter. Det  som blir kvar när vätska har försvunnit är bara att pensla i håret.

Förälder: Säg att du kommer hem senare idag , för att du har fuskat på  ett prov occh kommer att få kvarsittning i eftermiddag...

Småsyskon: Fråga om ditt småsyskon har sett ett klubbträd någon gång? Om inte så  visa hur man planterar en tom klubbpinne i en  blomkruka. Vänta sedan någon timme och byt ut den  tomma pinnen mot en  klubba. Ropa och  visa att klubbträdet verkligen  fungerar!

Farmor/Mormor: Om du ska besöka en lättskrämd morförälder den 1:a april så  kan  du skaffa en låtsastatuering på  armen  eller en bluffpiercing i läppen. Men säg inget, utan låt dem upptäcka det själva!

Klass: Berätta för klassen att du  just mött två djurskötare på skolgården. Säg att de  letade efter en  tvättbjörn som rymt. Tvättbjörnen skulle transporteras till djurparken, men när de stannade för att rasta den lyckades den rymma. Förklara att djurskötarna frågat om eleverna kan hjälpa till och leta på  rasten? det blir ett riktigt  nöje att se  klasskompisarna på  tvättbjörnsjakt!

                                                                                       TELEFONKUL

  Svara Leffes däckservice eller Ramonas pizzeria och se hur den som ringer reagerar!

                                                                                  DET KLASSISKA BUSET

Klockbuset är det klassiska 1:a April-skämtet som passar på  alla. Enkelt och roligt. Det är bara  att vrida fram klockan en  bit! Bra exempel är hemma på morgonen och i klassrummet.

 April Fools Guffaw                                                     Cutie                                                        
April Fools Talk
 
















2009-03-31 @ 17:04:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Första dagen

Heej<3
Idag har jag varit i skolan och på  spanskalektionen så  sa vår lärare att på spanskalektionen på Torsdag, så ska vi äta frukost. :) Den lektionen är alltså på  morgonen och så  ska vi äta en spansk frukost. Och en spansk frukost brukar bl.a innehålla glass och  bullar...mums!:)
Annars hände det inget speciellt i  skolan.
Och  nu så måste  jag gå och plugga lite för vi har matteprov imorgon och sen ska  jag kolla vilka bilder jag  vill ha med i mitt Arguineguin-album.:)
Sen slänger jag bara in en liten  intervju med Rob Pattinson, eller  den är ganska lång, men jättebra!:)
Kraam<3

P.s.  I Love You 







2009-03-30 @ 16:58:09 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sommar!:)

Nu är det sommar!:)
Eller okej, inte riktigt. Det är fortfarande vår, men det  är iallafall  sommartid!=D Så det  kommer att vara ljust en hel timme längre idag än igår.:)
Men nu vill jag veta  om ni har gjort något intressant idag, har ni det?
Jag gick upp klockan 9 imorse, för vi mamma och Sagis mamma är klassresemammor i vår klass, så  då skulle vi åka och  panta burkar och flaskor i  Arninge klockan 10. Från klockan 10-11 så stod vi där och så  får man  välja när man vill komma. Men jag måste säga att det var väldigt dåligt. Av 29 elever så kom 3 stycken! Aja baja! "/
Sen så åkte vi  hem  och åt  lite lunch  och kollade  på  rerisen  av Robinson (fast jag har redan sett det, men  kollade ändå) och sen så åkte jag och pappa och tittade på golv  en sista gång. För jag var tvungen  att bestämma mig idag. Jag visste att jag ville ha valnöt, men det  finns så  himla många olika  sorter att välja mellan. Men tillslut så blev det ett som hette Salsa.;)
Och sen vid 16.30  åkte jag och mamma till TäbyC och egentligen skulle vi  bara handla mat, fast det blev att vi gick in på GinaTricot också, där vi hittade lite grejer.
Jag hittade ett par såna där jeans-tights,  en kornblå cardigan och faktiskt ett par svarta haremsbyxor. Jag  tycker att det är väldigt roligt, för alla har olika åsikt om de där byxorna. Fast de flesta jag känner  tycker att de  är jättefula och konstiga. Men materialet är helt underbart och  jag  ska ha dem när jag  tränar yoga, så där passar de perfekt!
Men nu ska jag gå ut till min lilla kanin en stund.:)

Kram på er!<3

P.s. I Love You


 
Jeans-tightsen;)


Cardiganen.:)


THE HAREM'S :P







Chilli<3




2009-03-29 @ 18:45:51 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


280309

Helloj!:D
Så, hur gjorde du nu, var du med i Earth  Hour??
Men innan earth hour var så kollade jag hur det  var, vad det  var man  skulle släcka och så. Och man skulle släcka lamporna. Man fick ha Tv och sånt på. Så då kollade vi  på Robinson ändå.;) Men det var många i  grannskapet som inte släckte, aja baja!:P
Jag gjorde inte  så mycket idag, det  fick bli en mysig hemma dag, och det lär det nog  bli imorgon också. Fast jag lyckades städa rummet och så åkte vi  en snabb tur till tbc.
Vi var där förra helgen också och då kollade jag efter soundtracket  till Twilight, men det  var slut då. Så då tittade vi  idag  också och då fanns den!:D Har hunnit lyssna lite på  den och den är jättebra!:) Jag  tycker de  bästa låtarna är "Never Think" och "Bella's Lullaby".  Älskar dem.<3 
Sen  skulle Edvin köpa skor och då var det något erbjudande att om man köpte två  par så  fick man 100 kronors rabatt så då hittade jag ett par korallfärgade ballerinas också.:)
Jaja, nu har  jag inte så  mycket mer att tillägga, så ni får ha en god natt!:P
<3

 With All My Love

P.s.  I Love You


Mina korallfärgade ballerinas.:)


Mina adidas om är nyaköpta förra veckan.;)






Du släckte väl för jorden?

 






2009-03-28 @ 23:01:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


EARTH HOUR

God morgon!:)
Eller ska jag kanske säga, god lunch?
Vad  ska ni hitta på idag?
Själv har jag inget  speciellt. Jag ska städa lite, plugga lite och så ska vi åka till TäbyC ganska snart. 
Och ikväll så är  det ju Robinson!:) Fast man  kan ju bara titta i en  halvtimme,  för sedan börjar Earth Hour.
För ni ska väl vara med???  Klart ni ska, för miljöns skull. Lova mig att göra det?  Lägg in en kommentar  om ni är med, så att jag vet hur många som bryr sig!
Ochc för er som inte har hört talas om Eart Hour trots Tv-reklamen, radio-reklamen och de coola svart mjölkpaketen. Så kommer det lite snabb info här:

                                                                          Earth Hour

Klockan 20.30 till 21.30 så släcker världen  ner för jorden och miljöns skull. Jag vet inte riktigt vad som gäller exakt. Om man bara ska släcka lampor och att man  får ha på  Tv:n och  sånt. Men själv tänker jag stänga av allt. Det är det allra bästa. Jag menar hur jobbigt är det att slippa alla elektriska prylar i en  timme? Inte speciellt.
Så kom ihåg: 20.30-21.30!
Och är det något speciellt tv-program  du vill se så  går det ju i  repris, eller på internet.;)
Så  släck för Tellus!:P

Kram  på er alla och ha en bra dag:)<3

P.s.  I Love You 





De coola mjölkpaketen!:P

2009-03-28 @ 12:08:23 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tävling!

Här är en liten  tävling, eller en stor tävling där du kan vinna massa smink för ett värde av  1700 kronor!
Klicka bara på bilden  för att vara med.;)



2009-03-28 @ 11:40:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förlåt!

Heej!<3
Förlåt,  förlåt att jag  inte har  bloggat på 4 dagar.:(  Jag har inte mått speciellt bra, så det är därför. Men nu är jag här.:)
Och det  är ju Fredag, veckans bästa dag,  eller hur?
Det var ju Let's Dance-finalen ikväll och självklart satt jag  bänkad framför Tv:n. Men utan  godis, för jag har bestämt mig för att ha godis, chips och  läskförbud tills sommarlovet.
Men finalen  var verkligen jämn, fast på sista dansen var Laila helt klart överlägsen. Dansen var helt otroligt vacker. Och sen när Magnus kom med sin apdans...haha.:P Det var verkligen  roligt, men  inget i  jämtförelse med Laila. Så det var dåligt att hon inte vann. Magnus förtjänade ju också han  att vinna, han har  ju kämpat så hårt, fast  det har  ju i och för sig alla. Men Laila var ju verkligen bäst på att dansa. Hehe, jag  röstade  på  henne 3 gånger.;P
Men Magnus var ändå en  värdig vinnare.:)

Och tänk vad vädret ändrar sig snabbt. Nyss var det vårkänsla och nu...snöstorm! Jaja, det  är ju rättså  mysigt ändå, fast nu vill man ju bara ha sommar, sol och glass i stora lass!:P
Jaja, nu måste jag gå och  lägga mig, är väldigt zzzz.
Lovar att blogg imorgon.;)

Hugs And Kisses<3



P.s.I Love You




                                                     VINNARNA!:)





2009-03-27 @ 23:09:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rolig dag!:)

Igår var jag och mamma med Emma och  hennes mamma på HIgh School Musical musikalen på  Göta Lejon. Det var jätteroligt! Det var mycket bättre  än vad jag trodde att det  skulle vara. Alla som var  med var jätteduktiga och passade  perfekt i sina roller. Så det var jätteskojj!:D
Men vi  kom in till stan vid 15.00 ungefär och det  skulle börja vid 16.00. Så vi  hade lite tid att gå och kolla i lite affärer en snabbis. Då gick  vi in på en liten amerikansk affär som hette American Apperal. Och jag  hittade faktiskt ett skärp där.;)
Efter musikalen så gick  vi på  min absoluta  favorit-restaurang,  Café Milano. Och jag  tar alltid samma rätt: Pasta a la Franco. (Oxfilé, pasta, cognac,  vitlök,  grädde, kalvfond och  svamp innehåller den. Fast jag äter  inte svampen.:P) Det var iallafall jättegott!<3
När vi kom hem var klockan nio och då  kollade jag  lite på  Beck, men sen var jag  så trött så  då gick jag  och  sov. Zzzzz.
Och idag så har jag  gått i skolan  halva dagen och nu när jag kom hem  så har jag ätit lite mellis och så måste  jag göra matteläxan  och plugga lite spanska. Sen är jag jättesugen på  att läsa Breaking Dawn. Jag har inte  läst något i den på hela  helgen,  jag saknar den...:'(:P
Och tänk att vintern är här igen! Haha, skojja,  fast det snöar ju en  hel del. Men det brukar det  ju göra på  våren.;)
Ha det super!

Puss<3

P.s. I Love You


 Teatern.;)


Café Milano<33


Mm, älskar vitlöksbröd...:)


My lovely, Pasta A La Franco...<3<3<3


Everybody, in black and white.;)





Skål! -För en bra dag!:D


2009-03-23 @ 17:01:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


21/3-09 Lördag

Heej.:)
Hur är det  mer er? Vad har ni hittat på  idag?
Jag  har inte  gjort så mycket. Bara pluggat lite, varit ute hos Chilli och så kom mina kusiner hit vid 15.00 på fika och så.  Efterom de inte kunde vara med på  min "riktiga" födelsedag.
Nu har jag precis ätit och det  var  Tacos.:P Sen klockan  20.00 så  ska jag titta  på Robinson och  när det är slut kanske kolla om det  går någon bra film på någon kanal.;)

Jag har ju gjort  om bloggen lite dessutom. Vad tycker ni om mina nya design? Bättre eller sämre  än den förra??


Den här eller den nya?

Nej nu måste jag  skynda mig, jag ska hinna bubbla lite  innan  Robinson.;)

Kraam<33

P.s. I Love You



 Robinson.;)





2009-03-21 @ 19:48:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Let's Dance!

Idag var jag i skolan och  det hände inte  något speciellt.
Men sen när jag kom hem från skolan så fick jag skynda mig för jag, mamma, sagi och Ema skulla gå på genrepet  på  Let's Dance. Det hade varit  coolast att gå på den riktiga  direkt-sändningen förstås, fast då måste man vara  minst 18 år...:(
Fast det  var jätteroligt ändå,  såklart!:)
Men studion var mycket, mycket  mindre i verkligeheten än vad den  ser ut på  Tv. Fast den var mysig.:P
Och  sen  så var inte  riktiga juryn där, eller de var där i kulliserna och så dansade de ibörjan av programmet.  Men låtsas juryn var rolig!
Det  var  iallafall jätteroligt att vara där på riktigt och jag tycker att det  är så häftigt att se tv-kändisarna i verkligheten, att de är precis som vi liksom, så  det  var coolt! Fast  de han inte skriva autografer och så efterråt, jag ve t inte riktigt varför, men de skulle  väl fixa något till direkt-sändningen...
Men de  ställde iallafall upp sig allihopa  på rad så man fick ta kort, men  dessutim fick man  ju  självklart gå  ner på  dansgolvet.
Haha, och sen så  såg vi  en  tjej som satt där juryn sitter och fotade, så då gjorde  vi  också  det. Men sen  kom det en som jobbade där och  sa att man  absolut inte fick  sitta där, för det  var  en  massa sladdar! Så det var  lite pinsamt...:P Men vi han ta  ett foto iallafall.=D
När vi kom hem  så  åkte  jag  och  mamma till Escader, som är en Kina-restaurang i Näsbypark, och jag  älskar deras mat så  då åkte vi sit och  köpte  hem mat. Pappa och Edvin var på Caperios innebandy-match, m en  det gick ju inte bra, så det var tråkigt att de åkte  ut redan nu...:(
Men när  vi  hade ätit så  kollade vi på Let's Dance...igen!:P Och jag  tror inte att ni har missat att min favorit är Laila, så jag röstade på  henne och blev så glad när hon gick vidare till finalen!=D=D
Fast nu är jag ganska trött så  jag  orkar  inte skriva mer, men jag slänger in några bilder från  ikväll iallafall.

En stor godnatt-puss!<3

P.s.  I Love You

 


Det var  mycket folk utanför...


Studion!:) Kolla in taket!;)


Juryn, som inte dömde på genrepet dansade iallafall. Här är Dermet och  Anne.:)


Tony & Marie.

Här är allihopa!:)
Fast Helenas ansikte blev täckt av en  kamera..."/

Morgan och Helena i en Quick Step...;)

"Låtsasjuryn":P


Mina favoriter,  Laila och Tobias, i svartvitt.<3

Magnus och Annika.:) Annikas ansikte  är dock gömt bakom Magnus...:P


Morgan  han  med att skriva några autografer iallafall...:P




Här är E, S o jag  på jyruns platser,  där man  egentligen inte fick  sitta,  fast det  visste  inte  vi  förens en kom och sa till oss...pinigt...:P
Men bry er  inte  om mi grimas. Jag var  inte beredd när mamma to g kortet för jag  skulle säga något och  så han  vi  inte  ta fler bilder förens hon sa till oss...:P



Utanför studion hade  de  en  tavla på  alla deltagare uppsatt, det var gulligt tyckete jag.<3


Darin var där och  sjöng och dansade också.:)
Och  programledarna David och Jessica har jag  också  själcklart med på  bild,  fast  de  glömde  jag  lägga  in i  datan, men  jag  tror inte att  det  gör något va...?:P

2009-03-21 @ 00:43:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


STUDIEDAG!:)

Heej alla!:) Hur har ni  det?
Jag har det jättebra,  eftersom det är STUDIEDAG idag!:D Och  dessutom så är det  världens finaste vårväder ute. Strålande  skolsken och klarblå himmel  med bara några enstaka moln.
 Jag vet  inte riktigt vad  jag ska göra idag, fast jag  tror att jag  ska ha ett hemma-spa. Och sen gå ut och fota  lite i det fina vädret.
Vad ska ni  göra?
Igår kväll var mamma och jag på Ki yoga igen. Förr gången  vi testade det så var det inge  roligt alls, fast då var det  en vikarie också. Men jag  kände  för att gå igen och denna gången var det hur  kul som helst! Nu var den ordinarie läraren där också, så det var därför det  var så bra.:)
Jag lovade bilder också och det lägger jag ut lite  senare  idag, för nu  ska j ag gå ut så att inte  solen försvinner av någon anledning!

Kraaam<33

P.s.  I Love You

Nice day!:) 





2009-03-18 @ 10:21:05 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


My birthday!=D

Heej!<3

Det  blir bara ett kort inlägg nu för jag är ganska trött...
Idag  fyllde jag ju år och morgonen var som en  klassisk "födelsedagsmorgon". Man vaknar tidigt och  bara ligger och väntar och när de kommer sjungande, så ligger  man  bara och låtsas sova...;P
Och dagen var bra förutom att jag hade ont  i magen somvanligt, fast det  är  lite svårt att komma undan..."/
Till middag  så  hade jag beställt min favorit-rätt, Oxfilé.<3 Pappa grillade dem och  det  var jättegott!
Sen så hade jag  tänkt göra marrängtårta till efterrätt, fast det blev rättså sent och  vi var väldigt mätta, så jag  får göra dte imorgon eller  på Onsdag  istället.
Sen precis när vi hade ätit klart så kom zöötizarna Emiiiizen & Sagi och  överraksade med "chokladbollstårta", ljus, partypoppers, presenter och  blommor!:) Så vi satt och fikade och pratade och  så  ett litet tag innan de gick hem igen.<33
De var så gulligt av er!<33Love you<33
Men nu måste jag sluta, men jag lägger in lite  bilder  imorgon när jag har  mer tid.;)

PUSS&KRAM!<3<3

Valentine rain hearts


P.s. I Love You  





2009-03-16 @ 21:41:24 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Om 1 dag smäller det...:P

Heej  på  er allihopa!:)
Såg ni  melodifestivalen igår? Det gjorde iallafall jag. Men vad  tycker ni om vinnaren? Opera är  inte direkt min musiksmak, men i Eurovision så har dem så så konstig musiksmak, så jag  tror nog att det kan funka ganska  bra där.;)
Emiiizen med familj var här igår och kollade  med oss. Det  var jättemysigt.<3
När melodifestivalen var slut så hjälpte vi  brorsorna att spela in en film. Ema var filmare och jag  var  en  "divig" regissör.:P
Filmen kallade vi för: "Det gitarrspelande miffot". Fast  den  blev aldrig klar men,  men....
Innan de  kom så sminkade  jag min lillebror som en  tjej.:P Det var jätteroligt och han blev super "söt"!:P Fast jag  vet inte  om jag får visa bild här, så ni får väl göra en  egen illusion om hur det såg  ut!
Men nu hinner jag inte  skriva mer för vi måste  åka till tbc och köpa tårtgrejer och så, för farmor o  farfar kommer klockan  15, så jag  måste hinna baka en tårta.:)
Det är min sista dag som 13-åring idag, jag vet inte om jag ska fira eller gråta...:P Haha, jag får väl hitta på  något!;)

Kramizz<3

P.s.  I Love You



 Här är bordet,  fullt med godis till melodyfetivalen...;)


Röstningen precis när hon har  vunnit.:)


The Winner!


Det  fina filmgänget:P


Jag  var en väldigt "tjusig" regissör, men brillorna på  sne...:P





2009-03-15 @ 11:40:14 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Friday and The Weekend

Idag var jag i skolan och det är ju Fredag, så vi slutade klockan  14.00 idag.:)
Så nu sitter jag här hemma och  kolla på The Tyra Banks Show. Jag  har upptäckt att det är väldigt rolgit med Talk-Shows. Jag har två favoriter: Rachel Ray och The Tyra Banks Show.  Gillar du också Talk-shows??
Vanligtvis på Fredagkvällar brukar jag kolla  på  Let's Dance, men idag så ska jag  kolla på slutspelat i innebandy-superligan. Caperio vs Balrog, är det. Kvartsfinal. Och jag både tror och hoppas  på  att det blir Täby som vinner!=D
Har du sett Legally Blond, med Reese Witherspoon?
Ikväll klockan 21.30 på 4:an, så är det  Legally Blond 2 för er som vill se.;)
Imorgon har  mamma en tid på  MakeUpStore, för en privatlektion. Så då  ska jag  följa med för jag har dessutom 650 kronors presentkort där, så  då kan jag kolla länge på vad jag vill ha.:)
Sen tror jag faktiskt att jag ska ha väldigt "roligt" och rensa alla lådor och  garderoben i mitt rum!:P         
Och på Söndag så kommer så kommer släkten hit på lite tårta och  så eftersom jag fyller år på Monday.:)
Nu har jag inte så mycket  mer att säga så jag ska gå och  ta lite dricka,  jag  är jättetörstig!:P
Ha en toppenmysig helg!

Pusselipuss<3

P.s. I Love You


          
 






2009-03-13 @ 16:10:22 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


120309

Heej på er!<3
Jag var hemma från skolan  idag  också, fast nu är iallafall förkylningen mycket bättre. Men den  här gången hade jag ont  i magen...alltid  är det något."/
Men igår hade iallafall jag o Ema bestämt att vi  skulle överraska Sagi och klä ut oss som fjortisar (eftersom hon fyllde 14) och så hade vi presenter och bakelser. Vi hade ljus också som vi hade suttit i  bakelsen, men  tändaren vi  hade med oss funkade inte så det blev bakelser utan tända ljus, men  det gick bra ändå.:P
Och på  vägen  till Sagi så höll vi  på att planera hur vi skulle  göra, för vi  hade så  mycket som vi  skulle hålla i  och så. Vi  skulle filma, hålla bakelserna, skjuta såna här konfetti-grejer och presenterna. Men vi löste det problemet  innan vi kom fram och  på vägen  hittade vi dessutom på en  annorlunda version av  Ja' på han leva. Så här gick den:

Saga e fjortis, Saga e fjortis, ni  får stå  ut med henne i  ett år  till
För nu blir det make-up, elverket o killar
Hurra, för våran lilla fjortis idah!

Haha,  visst var den  bra!?;)
Och  förresten, vet ni att det  är Fredagen  den 13 imorgon?? Det var ju det  i Februari också, varför måste  det  vara otursdagar hela tiden...? Fast det behöver ju inte bli någon otur. Det kan vara en otursdag utan  otur...:)
Men det  är ialla fall skönt att det är Fredag.<3
Jag lägger även in några bilder från gårdagen.:)

Puss&kramiz<3

P.s. I Love You


Haha,  så  här "fin" var jag!:P


E o jag!:P


Tänka sig att snön har  kommit  tillbaka igen! Men så är det ju såhär  års. Fint är det iallafall.<3



 Min present och kort till Sagi.:)

The Birthday-kid!<33







2009-03-12 @ 18:42:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis!!=D

Idag fyller Sagi år!:D Och  hon blir 14-tiz...;P
Passa på  att  gratta  henne här!<3
Grattis, grattis,  grattis!<3<3<3<3

P.s.  I Love You



 
 Birthday Party Blower  Birthday Candles 




2009-03-11 @ 14:55:44 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Förkyld...igen"/

Idag var jag hemma från skolan. Hade fått feber och ont i halsen."/ Typiskt, det var ju  bara 2 veckor sedan sist. Men jag  har pluggat med det jag kunde hemma iallfall.
Och när jag kollade brevlådan  och  såg att Julia och KP hade kommit så blev jag glad och när jag upptäckte att det var en  Twilight-affisch i Julia blev jag överlycklig!=D
När jag ändå  pratar om Twilight så är det så här de försöker övertyga att intresset för Twilight är  väldigt  stort här i Sverige och att skådespelarna ska komma hit och ha premiär för  filmen  med  rödamattan och så. Hjälp till, hjälp  till,  hjälp till genom att klicka  här  eller på  bilden  nedan och  skriva under på en  namninsamling du också. Även  om du  inte  gillar  Twilight, snälla?<3
Nu ska jag gå och vila lite, kram.<3

P.s.  I Love You 








2009-03-09 @ 18:27:54 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Litet roligt klipp!

Jag tycker bara att det här klippet var så roligt...:)
Vad tycker ni?



Puss&kram<3

P.s.  I Love You 





2009-03-08 @ 19:15:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Muffin'z

Hej på er!:)
Nu är  jag klar med mina muffins. Jag har inte  bakat hela dagen såklart, men det tog kanske 2 timmar eller något.
Den här gången så hette muffinsarna jag skulle baka Strawberry cupcakes med white fluffy frosting. Och de blev jättegoda, fast muffinsformarna välte liksom så att  smeten rann ut i ugnen. Inte alla men några, så det blev  lite  rörigt.:P
Sen så tänkte jag  berätta att jag  håller på med en nya design till bloggen som jag lägger ut någon gång nästa vecka.
Men nu  har jag inte så  mycket mer att säga, för jag måste skriva ner vad ja önskar mig. Det är bara 7½ dag tills jag  fyller...:)

Kramkram<3

P.s.  I Love You

 Håller ni med mig om att frostingen hade en härlig färg?!



                       Här är mina fina, blåa muffins.:]


Mmmmm...<3






Sen var det  det tråkiga, plocka undan..."/

2009-03-08 @ 18:53:55 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sunday

Sunday idag. Men det  är inte soligt ute direkt. Men det får vi hoppas att det  kommer mer av snart.
Nu sitter jag här och äter frukost. Jag hatar frukost. Jag är ingen morgonmänniska och då är det  så jobbigt att stiga upp halvsovande ur sängen och inge hungrig alls. Men så  måste man ändå äta...det är jobbigt.
Fast idag  gick det ganska bra för nu  var jag inte så trött, det är värst på  vardagarna.:P
Igår gjorde jag inte  så  mycket. På eftermiddagen så åkte  jag och mamma till TäbyC och kollade på  lite grejer. Och så  köpte vi med lite fika från den nya brödaffären som hette Gateu eller något sånt. Det var mums.
Jag köpte också lite saker på PanduroHobby. Saker så att man  kan göra såna här makramé-armband.
Sen  när vi kom hem så  skulle vi gå  ner tobak och hyra film och  spela på  lotto. Och så hade vi kryssat för alla numren som vi ville ha, men  när vi skulle lämna in den så var det 9 minuter  för sent. 9 minuter! Så vi får göra det nästa  helg istället. Fast vi köpte  i  alla fall en trisslott. Som jag  kom på  att vi  int e har skrapat ännu...
Till middag åt vi kyckling med parmaskinka och balsamvinäger och ris. Mmmums!<3
Klockan 20.00 va det ju melodifestivalen också. Andra chansen. Och  vad tyckte ni, var det rätt artister som gick vidare?
Jag vet  inte riktigt vad jag  tyckte, men Carolin af ugglas ville jag inte  skulle göra det iallafall. Heller dem  som sjöng I got U. Den var rolig.:P
Efter melodifestivalen så plockaade vi fram godis och kollade på filmen som vi hyrde, Made of Honor/Brudens bäste man.
Den var inte jättebra  tyckte jag, men  ganska bra.:)
Och idag har jag inget speciellt heller som jag ska göra. Vi ska baka muffins iallafall. Hihi, jag <3 muffin. Sen ska jag plugga lite och städa rummet och fixa naglarna.;)
Vad ska ni  göra?

Kram och puss  på er!<3

P.s.  I Love You

 


En av bakelserna från  Gateu's.


En till mumsbit.<3

Och tillsist en  minisemla.  Visst är den söt?



The  Movie.





2009-03-08 @ 10:39:15 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ännu en tävling!

Nu kan du vinna månadens armband! Klicka på bilden för att tävla.

Kram,kram<3

P.s.  I Love You 






2009-03-07 @ 11:03:37 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vinn hemligt paket!

Jag  lägger  in ännu en tävling. På den här kan man vinna ett hemligt paket! htt För att vara med, klicka här!

Pusspuss<3

P.s.  I Love You 





2009-03-07 @ 10:54:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tävling!

En liten  tävling tänkte jag  slänga in:
Man kan vinna en  parfym, klicka här!

Kram,kram<3

P.s.  I Love You 





2009-03-06 @ 23:38:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg!:)

Och så är fredagen och helgen här igen. Lika underbart varje gång. Men lika saker gör man ju  inte varje helg. Vad ska ni hitta på  för spännande denna weekend?
Själv har jag faktiskt inget specciellt inplanerat. Förutom ikväll, för då kommer mina kussar Ludwig och David o ch så ska vi  passa dem några timmar. Och sen är det ju Let's Dance! Vilket par tycker du ska dansa vidare denna friday? Jag tror nog att ni har förstått vem  jag  vill ska vinna...laila!<3 Dessutom så ska vi återigen äta vår fredagsmat...TACOS! Jag <3 det.;)
Annars så får väl det här bli en mysig hemma-helg antar jag. Fast det finns en sak som jag vet att jag  vill göra och det  är att baka muffins. Jag har blivit helt tokig  i muffins. Dem vi  bakade förra helgen  var hur goda  som helst och jag  får se vad jag hittar för smaskigt recept den här gången. Den hemsida där jag  tycker att det finns  bäst muffinrecept är på dagensmuffins.se
Nu har jag  dock inte så mycket mer att berätta så jag  ska bara snabbt gå igenom dagen.
Idag var jag ialla fall i skolan och det gick  väl okej får  jag säga. På NV:n så fick vi kolla i mikroskop på  lite äckliga saker (jag tycker att det  var äckligt) Det var olika sorters organ, som hjärtmuskel, njure, blodkärl, tunntarm, magsäcksvägg och lite sånt... Jag vet  inte ifrån vad för varelse organen kom ifrån, men jag antar att det  var  något djur.
På gympan  så skulle vi ha varit ute och åkt skridskor, fast isen var väldigt slaskig, så vi  fick vara ha innegympa istället och göra vad vi  ville.=D
Sista lekttionen var svenska och  då hade vi veckansordprov på 50 ord. Jag tycker att det  var väldigt lätt, men vi  får se hur det gick.  På svenskan under de kommande 6 veckorna så  ska vi läsa ett antal sidor i en bok  som heter Förföljaren. Men det betyder  att jag först och främst måste läa den och  inte Breaking Dawn...:'(
Jaja, det  fixar sig!;)

Puss & kram<3

P.s.  I Love You 





2009-03-06 @ 17:26:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


050309

Hur kan veckan gå så fort? Tänk att det redan  är Torsdag!
Vad har  ni  haft  för er idag?
Själv var jag hemma från skolan i dag igen. Hade  jätteont i magen.:(
Men imorgon ska jag  gå dit, jag  tänker tvinga mig själv! Det är ju trots allt bara en dag kvar, sen är det  helg. Och vi har svenskaprov imorgon. Vi skulle lära  oss att stava 75 stycken ord. Som tur var är jag redan klar med det. Ska bara  kolla igenom dem snabbt en  gång till.
Dessutom har jag  läst  ut Eclipse nu och  har börjat på  Breaking Dawn. Jag får se hur det går, men  hittills så  fattar jag vad den handlar om. Fast jag får ha en ordbok nära till hands.
Jag  kom på en till sak, det  är bara 11 dagar kvar tills jag fyller år. 14 år! Gud vad tiden  går fort! Jag kommer ihåg när jag fyllde 10 år jag  tyckte att det  var hur coolt som helst  att  fylla 2-siffrigt. Men det betyder också  att jag  måste komma på  vad jag önskar  mig, hm...

Kram, kram<3

P.s.  I Love You 





2009-03-05 @ 17:04:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


040309

Hej på er!:)
Idag var  jag  hemma från skolan. Hade  ont i  magen och mådde illa somvanligt, så jag  lyckades inte komma iväg. Men imorgon så måste jag klara det!
Jag har inte gjort så mycket här hemma. Jag  har jobbat matte och  engelska och så  har jag  läst Eclipse. Hehe, har snart läst ut den.:P Jag  måste säga att den  är den absolut bästa boken i The Twilight Saga. (Jag  har  inte läst 4:an  än, så den  kan ju vara bättre).
Imorgon är det den längsta dagen på  hela veckan. Vi börjar 08.20 och slutar 16.30. Visst låter det  härligt!? Inte direkt va...?
Men sen är det  ju Fredag och det  är enligt mig den  mysigaste dagen på hela veckan och då har man  hela helgen  framför sig. Så det är skönt och snart är det  bara 4 veckor till påsken! Tiden gå fort (när man har roligt).
Nu ska jag sluta för jag måste fortsätta läsa boken, annars spricker jag  av  spänning!
Jag hade inte så mycket att berätta idag så  detta inlägg blev ganska kort. Fast jag glömde en sak i mitt modeinlägg igår så jag ska lägga till det nu!

Puss&kram<3

P.s.  I Love You 



Mode:

Vårens absolut trendigaste färg är korall! Så se till att införskaffa ett korallfärgat plagg, -väska eller varför inte nagellack!

Nagellack





Korallfärgad klänning från H&M


Klackar i korall, även dem  från H&M eller bianco.com


Gullig ärmlös kofta i korall från Cubus.


Söta örhängen från zylber.com, i  korall förstås.

Fina korallfärgade blommor.
Hoppas ni gillade det!
<3


2009-03-04 @ 18:17:39 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Vår, ljuva vår...<3

  Alla som längtar till sommaren kan vara glada, för nu  är våren här och bara 3 månader kvar till sommaren.:)
Med våren kommer  inte bara blommor, sol, värme och grönt. Utan också nya härliga trender inom modet. Så idag  tänkte jag ta en titt på  några av säsongens trendigaste stilar och se vilken Du gillar bäst!;)

P.s. I Love You


Rock
En  av årets stora trender är rockigt. Tänk nitar, slitna jeans och skinnjackor.

Kändis att inspireras av: Miley Cyrus




Blommigt, stort som smått är helt rätt.Blommigt.
Blommor i alla dess former och färger ska du satsa på i  vår.




Metallic
Som du ser på  bilden  här ovan på passar metallic på nästn  alla klädeslagg och accessoarer. Huvudsaken  är att det glimmar!;)


Safari
För att  få till  denna coola stil så är det svala naturfärgade plagg i kakhi, armégrönt och beige som gäller. Läderdetaljer och  smycken med fjädrar och silver till slarvigt flätat hår.

Kändis att inspireras av: Piper Perabo



Rutigt
Rutigt är stor i vår. Men bär endats ett rutigt plagg, annars är det risk för att det blir för plottrigt.
Även ränder och prickar är hett. För en tidlös lock, satsa på svartvitt.


80-tals färger
Cerise, aprikos, turkos, mintgrön och rosa är hetare än hetast våren 2009.


Zip!
Zip-byxor och collegetröja 

Zip detaljer

Allt med zip funkar i vår! Leggings, byxor, klänningar, jackor, you name it!


Oversize

Nästan alla plagg kan vara oversizade i vår! Shorts, byxor, skjortor, toppar och t-shirts kan med fördel vara ett par storlekar för stora i vår. Ett tips är att använda ett bredare bälte eller ett brett band till att undvika tälteffekten. Tänk enligt regeln: Stort upptill, tight nertill, och tvärtom.

Nästan alla plagg kan vara oversizade i vår! Shorts, byxor, skjortor, toppar och t-shirts kan med fördel vara ett par storlekar för stora i vår. Ett tips är att använda ett bredare bälte eller ett brett band till att undvika tälteffekten. Tänk enligt regeln: Stort upptill, tight nertill, och tvärtom.



Nästan alla plagg kan vara oversizade i vår! Shorts, byxor, skjortor, toppar och t-shirts kan med fördel vara ett par storlekar för stora i vår. Ett tips är att använda ett bredare bälte eller ett brett band till att undvika tälteffekten. Tänk enligt regeln: Stort upptill, tight nertill, och tvärtom.




Paljetter


Paljetter

Paljettplagg, speciellt korta jackor, boleros och kavajer är superhett! Mitt tips är att leta vintage-plagg. Du gör bäst i att undvika kedjorna när det gäller paljettplagg. Speciellt svarta paljettplagg känns alltid rätt och håller säsong efter säsong.

Kändisar att inspireras av inom mode och  kläder är:

Lauren Conrad



Vanessa Hudgens


Paris Hilton


TRENDSPANING!
En liten  trend som börjar att märkas mer och  mer är peacemärket. Det finns på tröjor och en massa halsband. Så det  kan vara värt att satsa  på!
 Peace Sign 

Vanessa har fattat vinken.


Detta var allt jag hade att bjuda  på denna gång. Hoppas att ni gillade det!
Kramiz o puzz<3





2009-03-03 @ 17:15:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fjällen-bilder

Jag har ju lovat er bilderna från fjällen  rätt länge nu...så här kommer några stycken. Inte så många, det blir fler till påsk.;)
Pusspuss<3

P.s.  I Love You


 Här är en bild på  backarna. Bilden är dock  tagen  inifrån.;)


g

I backen. Eller nedanför, men nu var jag ute iallafall.:)

Påväg upp i  liften. Några skid-timmar fick jag ialla fall.:D


En bild från toppen! Det var  väldigt blåsigt denna dag...



Jag i backen.:P
Lite rolig min, men det bjuder jag på!


Den lilla   affären i Hamra.:)


Där dörren är öppen är vår (morfars) lägenhet.




Det  blev en  hel del  TV-tittande  under dagarna...inte  så  kul men, vad ska man  göra när förkylningen är där liksom...?

Backen på kvällen.<3


Bergen längst bort är Norge.

Vi var  på restaurang en dag också.:)


Jag  älskar biff så den  var inten  större nyhet  att jag  tog det  nu  med.;)


Glass, glass, glass i sora  lass, lass, lass...:P


Det  här får avsluta årets sportlovsbilder. Lägg märke till det  sor molnet,  jag tycket det  var rätt häftigt.;)
<3
2009-03-02 @ 19:24:12 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Love, love, love, love, love Twilight...<3

Nu är jag  hemma från Heron.:)
Jag har inte varit där sen jag  var liten och jag måste säga att det var väldigt häftigt! Det är inte som ett vanligt  köpcentrum utan mer som ett äventyrscentrum. Själva filmstaden var jättestor. Nordens störtsta faktiskt och  hade 18 salonger!
Jaja, jag  var ju  där  för att kolla på Twilight. Och jag blev inte direkt besviken. Den  är så otroligt, otroligt  bra. En 10-poängare helt klart. Den hade varit 9 om det inte vore för Rob. Men som tur  var så var  han  med.<3
Och jag vet inte vad jag  tycker är bäst, filmen eller  boken. Boken  är mycket mer detaljerad än filmen, men i filmen  så får man ju se allting,  alla personer  och  alla miljöer. Så jag  ska absolut köpa den  när den kommer ut på  dvd den 29 april.
Nu har pappa maten  klar så jag  ska gå ner och äta, kyckling i  curry,  mm.:) Jag  slänger  in ltie  bilder från Heron.

Kram på er.<3

P.s. I love you


Heron City


Fontänerna eller vad det  nu  var för något!


Hehe, man  ser  inte  så  bra, men  det är från filmen.;)


2009-03-01 @ 18:38:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista helgdagen...

Helloj!:)
Ännu än gång så är det  sista lediga dagen innan skolan börjar  igen. Alltid lika hemskt. Fast man får väl försöka göra något bra av den. Jag ska gå på bio  i Heron City  med mamma och  Edvin,  vi ska se Twilight! Det var  på  tiden, va?:p
Men jag längtar ialla fall jättemycket,  vill verkligen  se den...
Igår så var vi  och  tittade på  golv. Visst låter  det  "kul"?  Inte direkt, fast vi ska bygga ut huset så det är roligt!=D=D Så jag kommer  att få  ett helt nytt rum, med balkong.:)
Igår var det ju även  sista deltävlingen  i melodifestivalen. Och jag måste säga att jag tycker att det var väldigt  konstig röstning, alltså vilka som gick vidare. Inte Agnes, men den  där operasångerskan...
Själv röstade jag på Anna och Maria, vem tyckte  du  var  bäst?
Bilderna från fjällen  kommer  imorgon, så ni vet.;)
  Tillsist så vill jag bara  säga grattis till  min kusin som fyller 6 år idag!:) Birthday Card 
Och tänk att det är första mars, det  är vår!
Valentine Butterfly Kiss
Kramizz<3



P.s. I love you









2009-03-01 @ 12:06:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0