myfirstspirit

This Is It

Underbara musik

Finns det något bättre än musik? Musk får en alltid att må bra.
Musik är så mycket mer än bara en låt med en trallvänlig melodi och en meningslös text. Musik är ett sätt att uttrycka sig på, ett sätt att få utlopp fär sina känslor, ett sätt att få berätta för världen hur man tänker och känner.
En låttext berättar vad en arist vill säga, vad artisten har gått igenom och hur artisten mår. Det borde alla tänka på.
Men tyvär är det många som har missat denna fantastiska del. Vissa bryr sig bara om vilka låtar som ligger högst upp på listorna. Och vilka låtar om är "inne". Det är klart att de flesta av dem låtarna också har betydelse, men de bryr man sig inte om. Utan går bara efter vad andra tycker. För man vill inte sticka ut, man vill passa in och vara som alla andra. Vara normal. Men vad är normal, vad exakt betyder det?
Alla är ju olika, så hur skulle någon kunna vara normal, när ingen är den andra lik. Om en person är normal, så är det i såfall den enda personen i hela universum.
Frågan är, varför alla vill vara "normala". Varför vill man inte vara sig själv? För att man inte vågar. Men varför? Vad är man rädd för? Att andra ska säga att man är knäpp, eller att bl utfryst? Men vad spelar det för roll om några som inte ens accepterar en som man är fryser ut dig? Vill du verkligen umgås med en sådan person?
Snälla ni, vem har sagt att det är dåligt att vara lite knäpp? Vem har sagt att det är fel att säga vad man tycker?
Istället för att gömma er, stå upp för er själva och för den ni är. För det finns ingen bättre än du. Du är lika mycket värd som alla andra. Kom ihåg det!

We Are The World


P.s. I love you




2009-06-30 @ 22:48:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packard Bell

VIsst är det fina vädret underbart?
Men ibland kan det faktiskt bli lite för mycket av det goda. När det är så här varmt och solit så länge så kan det bli för varmt. Och värmen försvinner inte inomhus, nej där är det ännu varmare. Det enda sättet att svalka ner sig är då med bad. Vilket är helt underbart när det är varmt. Och självklart isglassar, det är mums!
Men är du mycket ute i solen, glöm inte solkrämen!
Sedan har jag inte berättat att jag har köpt en egen laptop. En packard bell. Och jag måste säga att den är underbar, helt perfekt!
Jag har också hittat väldens coolaste mus, den är liten med vartsilvriga diamanter.;)
Men nu ska jag gå och äta frukost....

Ha en toppenmysig dag med massor av sol och bad
kram<3

P.s. I love you



2009-06-30 @ 10:19:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bad, bad och mera bad...

Ja,  ni   ser rubriken. Och det finns väl inte så  mycket  mer att säga om det...
Det är ju det man gör på sommaren, badar.  Det är så  skönt att dyka ner i det  svala vattnet när man är alldeles överhettad av solen. Och att  sedan ta en  isglass är inte helt fel...:P
Ni kan   nog gissa vad jag har gjort idag... just  det, badat. Först  var vi nere vid bryggan  på  dagen,, jag, Emma, Oscar, Edvin, mamma och Maria. Sedan gick jag, Emma, Edvin och Oscar ner på kvällen och tog ett kvällsdopp. Vi  var där i en timme på kvällen ungefär...
Och sedan  har jag inte gjort så mycket i  övrigt. Fast jag har  köpt varenda tidning där det står något om Jacko...
Kan fortfarande inte förstå att han är död...:'(
Men  någon gång lär det väl sjunka in.
Tillslut ska jag bara berätta att vi har kollat på  Hajen nu på  kvällen och den var väl inte superläskig, men vissa scener var verkligen riktigt obehagliga, och jag kan  säga att jag blundade då...
Hoppas jag kan somna iallafall och slippa mardrömmar.

Natti natti<3

P.s. I love you
2009-06-29 @ 00:32:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Michael Jackson död

Vid det  här laget har ni säkert redan hört den chokerade nyheten att självaste "King of pop"  är död.

En anställd fann honom livlös och ringde larmcentralen klockan 12:26 (21:26, svensk tid).

Steve Ruda från Los Angeles Fire Department säger till CNN att Michael var oförmögen att andas och saknade puls när ambulanspersonalen anlände till platsen.

Sjukvårdare försökte återuppliva honom med hjälp av hjärt- och lungräddning i ambulansen på väg till UCLA Medical Center.

Läkarna fortsatte återupplivningsförsöken vid ankomsten till sjukhuset, men misslyckades.
Michael Jackson dog av en hjärtattack vid 50 års ålder och efterlämnade sönerna Prince "Blanket" Michael Jackson II, Michael Joseph Jackson Jr. och dottern Paris Michael Katherine Jackson.

Kram<3

P.s. I love you






Fansen har varit otröstliga















2009-06-26 @ 10:58:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Härliga med besvärliga sommar...

Det finns många saker som kan vara helt underbara. Som att se solnedgången vid havet en varm sommarnatt, eller att vinna en viktig match i fotboll, eller kanske att  få den där nya  mobilen som man har suktat efter i månader. Men sedan finns det en del små enkla saker, som kan  vara helt oslagbara. Tänk er hur skönt det kan vara  att äntligen få kissa när man är jättekissnödig, eller att äntligen få dricka när man är supertörstig. Och så finns det min favorit: att få duscha jättevarmt när man är väldigt frusen. När de första strålarna som träffar kroppen går en rysning genom hela kroppen. Ja, det är verkligen toppen!
En annan toppen sak är ju att sommaren äntligen  har blivit sommar! Riktig sommar med sol och värme. Fast det kan vara ganska jobbigt också, när det är 30 grader och stekande sol flera dagar i rad... men,men... det  är bara att  njuta när vädret är fint, för sedan  klagar vi bara på att det är för regnigt och kallt.
Men jag  tycker väldigt synd om våra snickare, som måste stå där ute och jobba från klockan 08.00 på  morgonen till 16.00 på eftermiddagen i denna hetta. Klart att det är deras  jobb, men  det  blir ju  så  otroligt varmt. Fast sedan  tycker jag ju synd om dem när de måste jobba i ösregnet också...
Av detta tror jag  nog att jag kommit fram till att allt är både bra och dåligt, och det  får man stå ut med.Men det  dåliga behöver inte alltid vara dåligt!;)

Jag har varit sjuk så jag har inte laddat  upp bilder. Men i morgon så  laddar jag  upp bilder och skriver  lite om det jag har  missat att berätta om.

Kram på er!:)
<3

P.s. I love you




Se hela bilden
2009-06-24 @ 23:05:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommarhelgen

2009-06-20 @ 23:48:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En snabbis

Nu sitter jag här i mitten av juni och tittar ut genom fönstret. Men det är inte direkt någon sommar jag ser. Utan regn, regn och åter regn. Tråkigt, otroligt tråkigt. Men tyvärr så är det faktiskt så de svenska somrarna brukar se ut när inte solen skiner. Men, men...bara att det  är lov är otroligt skönt!
Och imorgon är det midsommarafton! Vi brukar vara vartannat år i Bollnäs med mammas släkt och vartannat  på Vätö med pappas släkt. Och  i år är det Vätös tur. Fast mamma och pappa jobbar fortfarande. Så vi är bara där över helgen och åker  imorgon bitti. Så det här är  sista gången  jag bloggar innan vi åker. Men sedan bloggar jag mer när vi kommer hem på Söndag. Så då ska jag berätta lite  om vad som har hänt under tiden  datorn varit ur funktion.   Och ni kanske får  lite bilder. Men sedan har jag beställt en ny laptop från The  Phone House som kommer nästa vecka, så då  lägger jag ju in bildern i den. Så det kommer inte vara så  mycket bilder tills dess. Men jag kollar på  Design Simon och Tomas och det har börjat nu, så  jag ska gå och titta.
Vi hörs på  måndag!

Puss o kram ochc ha en riktigt härlig midsommar!:D
<3

P.s. I love you



Vad ska ni  göra i midsommar?

2009-06-18 @ 21:46:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen tillbaka!:D

Heej på  er!:)
Förlåt att jag har varit borta så länge, men som jag sa, så pajjade ju datorn.... men nu har vi äntligen fixat allt. Men jag vet att jag sa att jag skulle blogga på  måndagen. Men vårat virusskydd hade försvunnit. Eller nästan allting har försvunnit. Så, det  var därför... men det  var bara det jag skulle säga. För jag måste gå och lägga mig nu för jag vaknar så  tidigt på morgnarna så  jag måste sova. Jag vet inte  vad jag vaknar av. Antingen att det  är för ljust eller för att snickarna börjar spika och hamra. Vår utbyggnad har nämligen startat och en massa reglar r redan uppsatta! Men jag lovar att blogga imorgon och  berätta om allting.
Men om j ag inte skulle blogga, så har väl datorn pajjat igen. Så oroa er inte, jag kommer alltid tillbaka!:)

Puss och kram o godnatt<3

P.s. I love you
2009-06-17 @ 22:26:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chapman's

Heej!:)
Förlåt,förlåt för att jag inte har bloggat på evigheter. Ni tror säkert att jag har slutat...
MEn datan pajjade faktiskt för ungefär en månad sen och vi har (hade)  bara en hemma. Så jag har inte haft tillgång till någon dator och därför inte kunnat blogga. Vi lämnade in datorn men det var tre veckors väntetid, men det tog lite längre ändå. Så för kanske 3 dagar sedan ringde en från där vi hade lämnat in den och sade att det var ett väldigt svårt fel och att han hade suttit hela eftermidagen med att försöka komma åt det. Och det visade sig vara hårddisken som hade kraschat på något konstigt sätt, så han skulle byta den och kopiera allt det gamla till den nya. Så på måndag få vi äntligen tillbaks den. Och så ska jag blogga mera. För nu hinner jag inte det. Vi är i stan med 3 andra familjer och så ska vi sova på båten
chapman's. Och idag har vi åkt sightseeing båt och ätit på moderna museet. Och klockan 19..00 ska vi äta middag på T.G. I. Friday's. Och imorgon ska vi gå på grönalund!:D
Men jag bloggar mer när vi får datorn och visar bilder från helgen och berättar om allt (som jag kommer ihåg) som har hänt under denna månad.

GLAD SOMMAR!:D

Puss o kram:)

P.s. I love you
2009-06-13 @ 17:52:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0