myfirstspirit

This Is It

Fredagsmys<3

Då är även  denna Fredag slut. Men det blev lyckad ialla fall.:)
när vi  kom hem  från Visinge så bakade vi  våra muffins och  de blev jättegoda! 
Och sen  så gjorde vi vår vanliga fredagsmiddag...tacos.:] Jag tröttnar aldrig på det! Men alla har sitt eget lilla sätt att göra tacos på och  vad man har på tacosen. Vad brukar du  ha? Svara gärna för jag  tycker  att det är spännande att veta...;)
Efter middagen så  blev det Let's Dance med godis. Det var tur att Laila  inte  åkte. Visserligen  trodde  jag  inte att hon skulle det  heller  då, men  det var bra. Hon var  ju asgrym!
Jag har inte några specilla planer för morgondagen. Jag antar att jag  får luta  mig tillbaka och njuta av de sista sportlovsdagarna...
Men på Söndag så ska mamma och  jag förhoppningsvis  åka till Heron Cty och kolla på  Twilight.  Emiiizen och  hennes mamma kanske ska följa  med också. Bättre sent än aldrig heter det väl? Jag gillar  inte att gå  på bio,  så  jag  hade  tänkt väta tills den  kom ut på dvd. Men kom igen, vem orkar  vänta till 29 april!?
Och när jag  ändå pratar om Twilight så heter inte Breaking Dawn När vi andas på  svenska, utan den  heter Så länge vi  båda andas. Jag skulle gissa på  att den  är den längsta boken av alla i  TwilightSaga. Orginalet är ialla fall 754 sidor. Vi får se  om jag  klarar av att läsa det...:S Annars får jag  väl  köpa den  svenska utgåvan.
Men nu är jag trött så  jag måste gå  och lägga mig. Jag  lovade fjällen-bilder, jag vet. Men  de kommer imorgon. (Skäms på mig!)
Puss och kram<3

P.s. I love you


Godisboutiquen.;)

Muffins på  gräddning. (Och  det är inte  muffinsarna som är prickiga,  utan  ugnsluckan  som är smutsig...)

Frostingen.


Vi råkade  ha i för mycket bakpulver så  det gäste över i ugnen...men  vad gör väl det  när de smakar mums att äta upp efteråt!?


Muffinsarna innan gräddningen...


....och efter! Visst blev  de bra!?:)

Närbild!


                                                          TACOSEN                                                                                                                 




MOI!


Jag var bara  tvungen att  lägga  in en  bild på ursöte Edward Cullen!<3
2009-02-28 @ 00:08:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fredag 27/2

Tänk att det  redan  är 27 februari. Snart är det  mars  liksom och  vår. Det var ju inte länge sedan  vi  stod där i  snön med tjocka jackor och pomac och  firade in det  nya året  med fyrverkerier och fest. Tänk vad tiden  går fort...
Tillochmed sportlovet har ju snart nått sitt slut.
Med det är bara 5 skolveckor kvar till påsklovet!=D
Idag är mormo här och  vi har varit i  Täby centrum på bokrean. Som ni vet  läser  jag  Twilight-serien. Och  nu har jag hunnit till den  3:e boken, När jag  hör din röst (Eclipse  på engelska). Det  finns en  fyra i  serien också, men  den  finns ännu bara  på engelska. Den kommmer  ut på  svenska den  12 mars. Men böckerna ska vara bättre på  orginalspråket har  jag hört och  den  är ju  bra träning. Så jag  köpte orginalet  på  engelska. Breaking Dawn heter den. Och på svenska kommer den  att heta När vi andas, om jag minns rätt. Läs dem!
Mormor ska stanna tills kvällen och nu  ska vi äta lunch. Kyckling i  sås, mm.
Sen  ska jag till psykologen, efter det kommer vi  åka till Visinge till godisaffären med 500 sorter och när vi kommer hem  ska vi  baka cupcakes! Mumsfillibabba!
Sen är det  ju Let's Dance ikväll också...heja Laila!!
Och jag lovade er bilder från fjällen och  det  kommer  ni att få ikväll.;)
Pusspuss<33

P.s. I love you


Mamma och  jag  var på core igår och här ser ni "bollen".


Det  var lite  roligtför de har satt in någon slags bana där man  kan åka skridskor på ine i centrumet. En fördel med  det  gämfört med  ute  är ju  att man  kan  åka året runt  och så är det  inte  kallt.:)


Hoppas ni  ser vad det  är,  men såna här godingar ska vi  baka  idag...:D



Breaking Dawn...<33
2009-02-27 @ 14:01:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hemma<33

Åhh,  vad  skönt det  är att vara hemma igen!
Vi kom hem igår vid 22.45 eller något sånt. Då gick jag direkt upp och  satte på TV:n för jag ville se My Perfcet Life.;)
Men som ni vet var vi  ju i Hamra och  åkte skidor. Eller jag åkte nästan  ingenting,  jag var ju  frkyld och mådde verkligen inte bra...fast jag åkte någon timme på måndagen och tisdagen. Jag hoppas jag  jag inte blir sjuk till påsklovet iallafall,  så  att jag kan åka då.
Vädret var  inte  heller superbra. Det var  inte så  mycket sol, mest kallt, blåst och snö. Men så  är det ju ibland.
Och jag sa ju att jag såg fram emot den  varma chokladen med vispgrädde. Fast jag  tog aldrig någon sån. Var inte alls sugen på det  då eftersom jag  mådde illa och hade feber och ont i halsen...även den får bli till påsken.
Men jag kommer skriva lite här vad jag  gjorde vilka dagar och  så lägger jag in bilder lite senare idag när jag har fått in dem i  datorn.
:)

20/2-09 Fredag

Idag var jag  hemma från skolan eftersom jag hade feber och ont i  halsen.
Klockan 19 åkte vi till mormor i  Bollnäs för att övernatta där och  fortsätta till fjällen  dagen därpå.
Och i  julklapp så fick mormor och morfar ett varsitt album med våra bilder från Arguineguin och jag hade sett fram emot att se dem och det var verkligen jättefint! Vi  har beställt ett också som jag kan  visa sen.

21/2 Lördag

Jag gick upp vid 7 tror jag och så klädde jag  på mig och borstade tänderna. Jag tog med en  macka att äta i bilen. Vid strax efter 8 så hade vi åkt iväg mot fjällen. Vi stannade i  Sveg och  köpte  ltie godis. Mm:)
Klockan 12 så var vi  framme och  då hade Marie gjort spaghetti och  köttfärsås till lunch.
Efter lunchen så var de så  sugna på  att åka skidor så då gick de ut och  åkte. Fast  jag stannade  inne eftersom jag fortfarande hade feber och sådär.
På kvällen så åt vi  fläskfilé med klyftpotatis och  gorgonzolasås. Sen  kollade vi självklart på melodifestivalen. Jag  tycker att d et var jättebra att Molly vann över BWO. För de trodde säkert attt  det var självklart att de skulle gå till  final och  dessutom så gillar  jag inte dem. Det är inget fel  på  deras låtar, men jag  tycker inte  om dem.

22/2-09 Söndag

Den här dagen  är ganska lik gårdagen. Jag stannade inne även denna dag. Mådde fortfarande inge bra. Fast bättre än igår som tur var. Men jag  var väldigt uttråkad. Eftersom jag   bara kollade på  TV och läste tidningar...
På eftermiddagen åkte morfar och  marie hem till Bollnäs  för de skulle jobba på måndagen.
Till middag blev det stekt falukorv med makaroner.
Sen  tittade vi på sporten och Beck.

23/2-09 Måndag

Idag var jag hemma på  förmiddagen men lånade mammas liftkort  och gick ut och åkte  en timme vid klockan 14.
Vi gick på  restaurang på  kvällen. Jag  åt biff med pommes. Mm<3
När  vi kom hem  tittade vi på Design Simon och  Thomas, fast sen såg vi  att charter hjältar också  gick på  tv och de  var ju i  Arguineguin där vi  var. Så det var  roligt. Det hotellet, Sunwing resort som var med där var vi. Visst är det  fint där, och  solnedgångarna är ju bara oslagbara!
jag  har glömt att nämna att vi har bastat också. Det  har vi  gjort varje dag. Det finns en  bastu i  lägenheten, s ådet  är mysigt.

24/2-09 Tisdag

Det här är den sista dagen i fjällen. Jag kom ut i  backen vid 10.30  och  åkte till 12 ungefär.  Sen gick jag hem  och åt  lunch och  packade. Vid 14 kom de andra hem och  då packade vi  klart och  städade och  klockan  16 var vi  klara och åkte  hem. Den här gången åkte vi  hela vägen direkt. Utan stopp i Bollnäs. Fast vi stannade  i Färila  ochåt middag. Det  blev  hamburgare.:P
Klockan 22.45 var vi  hemma.:)

Packtips!
Ett tips till er när det  gäller att packa upp. Vilket inte är så  roligt och man brukar  bara skjuta upp det. Tänka att man  gör det sen. Men det är ingen  vidare  bra idé. Det  ästa är att göra det  på en  gång. Så  har man  det gjort. Det  brukar dock inte jag göra,men  gjorde  det denna gången. Och  det tog en  halvtimme kanske.:)

Puss och kram.<3

P.s. I love you
2009-02-25 @ 13:34:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


När man minst av allt önskar den...

Jaha, då har man råkat ut för det ännu  en  gång. Förkylningen. Den  verkar alltid nå mig när jag inte vill. Det är typiskt!   
Jag vaknade imorse och var tjock i halsen,  sen tog jag tempen och det visade sig att jag även hade fått feber! Vi som ska åka till fjällen ikväll...jag måste medge att jag inte är speciellt sugen på det just nu. Jag vill bara ligga hemma i soffan och kolla på  Let's Dance och tokrösta på Laila!:D
- Så vi får väl se hur det blir...:/
Jag har alltså varit hemma  från skolan  idag  som ni  förstår  och jag har inte gjort något speciellt.  Hade inge böcker hemma så jag kunde  inte  plugga. Fast jag hade inprincip ingenting att göra  så det var skönt.  Har bara legat i soffan och kollat på TV. Orkar inget annat liksom. Fast jag har gått ute lite till Chilli och  ska nog ta och  göra det en  gång till och få  lite frisk luft.
Men idag  i skolan så skulle  vi få reda på vad vi fick på matteprovet, så jag bad Sagi att kolla  vad jag fick och  tala om de  för mig.<3
Och jag måste säga att jag är nöjd. Det var mycket bättre än vad jag har haft på tidigare matteprov i 7:an. Så det  är jag  glad över.:)
Men nu  orkar jag inte sitta upp längre så  jag ska ta och krypa ihop udner filten och läsa New Moon.<3
Och  bara så ni vet så kan  jag inte blogg i fjällen, så jag är in te tillbaka förens på onsdag. Men då hoppas  jag få se er alla här igen!:)

Hoppas att ni får ett toppenmysigt sportlov, (utan förkylningar...):P
Pusspuss<3

P.s. I love you





Matteprovet:P


Hamra:) Det är hit vi ska på detta lov. Fast bilden  är från i somras...;)

Vi fjällvandrade och bilden är från ett vattenfall.:)


Hehe...högst upp ett berg:P Kolla in mitt hår också, de blåste väldigt  mycket!


Vi paddlade kanot en dag också.<3
2009-02-20 @ 14:29:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart sportlov...:)

Det är så himla skönt att det är sportlov nästa vecka. Bara 1 dag till jag måste härda ut...
Idag var det vår längsta skoldag på hela veckan: 8.20-15.30. Fast jag  skulle till  psykologen klockan  två så jag fick gå efter bilden.:)
Och  varför jag  gå  till psykologen  är för att jag alltid har ont i magen, mår illa och är onaturligt rädd för att kräkas. Så jag hoppas verkligen att det ska hjälpa att gå där,  för det  är så jobbigt att må såhär varenda  dag...:(
Men idag så fick jag rita spyor faktiskt. Det var äckligt! Men efter ett tag så var det inte rika äckligt som tur var...:P
Sen när jag kom hem åt  jag mellis och började  läsa på 2:an  i  Twilight-serien, New Moon. Läste ut Twilight igår,  den  var superbra!
Jag  har också gosat  med Chilli och skrivit klart en bokreflektion,  som ska  vara klar imorgon. Och ni kan  inte gissa vilken bok jag  skrev om...!:P
Nu måste jag gå ner och laga mat för ingen annan här verkar  göra det och  pappa är  jättearg på mig, så jag har väl inget annat  val!?

Pusspuss<3

P.s. I love you
2009-02-19 @ 19:39:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 månader sedan

Idag  är det exakt 4 månader sedan vi åkte till Arguineguin.  Ååhh..saknar,saknar, saknar...!! Vid den här tiden låg vi vid poolen och solade och badade...
Jag kommer  ihåg hur  nervös jag var den  morgonen. Jag kommer ihåg att jag mådde så  otroligt illa dessutom, av  nervositet alltså. Jag hade gått och varit superrädd för flygresan än da sedan vi bokade den. Men det gick hur bra  som helst ju och det var verkligen  värt det.<3
Även om det är underbart att drömma sig tillbaka i tiden så måste  man ju vakna upp  i verkligenheten någongång. Och just  nu är verkligeheten så här att vi  har  spanskaprov imorgon som jag måste plugga till. Har i och försig redan  pluggat  lite igår, men det räcker inte. Men som tur  är så  är det ju sportlov på nästa vecka. Om det  blir ett sportlov är väl upp till var och en, men för  min del bli det det. Iallafall halva.
Vi ska åka upp till Hamra (  det ligger i Härjedalen) och  åka skidor. Lördag-Tisdag. Vi har sån himla tur, för morfar har  en lägenhet  där, så  vi kan  nästan  åka  upp  när vi  vill och  kan. Inte för att vi  gör det direkt men...:P  Det finns den möjligheten. Fast vi brukar åka dit 2-3 gånger per år åtminstone. Jättemysigt.<3 Det jag längtar mest efter där just nu , är faktiskt inte skidåkningen, utan det varma chokladen med massor  med grädde. Love  it!
Det nog allt jag hade att säga idag.
Och  det här ordspråket får avsluta detta inlägg. Jag skulle vilja att ni läser det och  funderar vad  det egentligen betyder.

"Avundas aldrig någon det sken av lycka han har för du känner inte hans hemliga sorger."


Puss och kram<3


P.s. I love you


                                  LOVE     HOPE     FAITH    SPIRIT      TRUE    BELIVE

2009-02-18 @ 17:10:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hm...vad ska jag säga...?

Hej på er!:)
Det finns egentligen  ingen anledning att  jag gör dte  här inlägget. Eller  jo det finns det, för jag glömde lägga in en bild på Robert Pattinson.;)
Så jag gör  det och  så  ska jag gå och skriva lite på  min bokreflektion tills mamma komme r hem  så  att vi  kan äta. Jag är utsvulten. Vi  ska beställa kina-mat, mums!
Pappa o ch  min lillebror Edvin är på innebandy. Täby vs Warberg. Jag skulle egentligen följt med, men jag behövde öva på  spanskaprovet som vi ska  ha på Torsdag. Jaja, heja Täby!=D
Kram<3

P.s. I love you


Edward Cullen<3

2009-02-17 @ 21:01:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


VÅR!

När jag gick ut idag så kände jag direkt att våren är pågång! Det är en  speciell känsla som gör att man längtar  sååå till sommaren...eller, är det  bara jag  som gör det?!
För mig är våren min födelsedag:P, tussilago, lite slaskigt (eftersom snön smälter), sol, våfflor och så  är det  en speciell känsla som hör till våren som jag inte kan beskriva.:)
Vad är vår för er??
Och jag  höll nästan på att glömma en sak! Våren betyder ju självklart en ny modesäsong!=D
Men jag  måste  erkänna att jag inte har speciellt mycket koll på vårmodet än...men när jag har det lovar jag att det blir ett modeinlägg.
Idag var jag  på bibloteket och lånade New Moon och Eclipse. 2:an och 3:an i Twilight-serien alltså. Jag har strax läst ut 1:an så jag  ser  fram emot de andra också.
Om jag inte redan  har sagt det så rekommenderar jag verkligen  att ni  läser serien. Den är otroligt bra!
Och är det bara jag som tycker att Robert Pattinson (Edward Cullens  rollfigur i filmen) är ubersöt!?

Innan jag ska gå och plugga till spanskaprovet så vill jag  bara tillägga en sak. Just nu på svenskan  så håller vi på och  skriver en bokreflektion. Och vi ska få betyg på  den! Iiihhh! Spännande!

En stor vårkram!<3

P.s. I love you



De tre första böckerna i Twilight-serien. (Twilight, New Moon och Eclipse).





Vårbild<3
2009-02-17 @ 16:24:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag 15/2-09

Heej på er!:)
Återigen är det Söndag. Den sista dagen på veckan,  dagen innan skolan börjar igen...mysig, men tråkigt.
Idag gick kan  upp vid 10.15 ungefär, sen gjorde jag  scramble-eggs till frukost och åt den framför brasan, mysigt värre.;)
Sen gjorde  jag mig i ordning och gick ut på en promenad på  isen  med mamma.
Vi fikade våra hemgjorda muffins idag också.<3
Idag har jag även pluggat klart matten, städat  mitt rum och gjort det lite alla<3dags-fint, (lite sent jag vet:P) och gosat med Chilli.
En mysig hemma-dag alltså.<3
Vad  har ni gjort?
Tänk att det bara är 1 veckan kvar till Sportlovet! Och sen är det 5 veckor skola, sen Påsklov, sedan 6 veckor skola till tror jag och sedan är det SOMMARLOV!!=D=D Alltså bara ungefär 12 skolveckor kvar. (Om jag har räknat  rätt).
Om man längtar till sommaren,  va?
Men passa på  och  njut av  vintern, av mysiga innekvällar med varmchoklad frmför brasan...för sedan  röjer det  länge tills det är dags igen.  Carpe Diem!
Denna vecka som kommer ska jag äntligen börja på mitt Arguineguin-album och så måste jag plugga till proven. En till sak som jag ska göra är packa upp mitt handbagage från Arguineguin. Och vad ska jag  säga, det är snart 4 månader sedan  vi  åkte...att packa upp är inte mitt favoritintresse direkt, som ni säkert förstår...
Men nu är  jag lite sugen på  glass, så jag ska ta  lite sånt, och sitta framför brasan, sen  ska jag ta en dusch och efter  det hoppa i säng!

Puss och kram på er!<33

P.s. I love you




My room<3

2009-02-15 @ 20:18:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla <3 dag!

Heej kära läsare.;)
Hur har ni det idag på  denna ljuvliga dag och  vad har ni haft för er?
Själv gick jag upp vid  11  ungefär och sen kom farfar förbi med lite alla hjärtansdags presenter.<3  Efter det åkte jag och mamma  och köpte  nya skor till mig. Mina gamla var väldigt trasiga, så  man kan  säga att jag var i behov för  nya. Och  det blev ett par svarta uggs.;)
När vi kom hem så bakade jag  muffins till farmor och  farfar som jag  sedan  åkte  och  lämnade tillsammans med en jättefin blomma och  ett hemgjort kort som jag gjorde.
Sen var det  redan dags för mat och  det blev  bankad fläskfilé med klyftpotatis och sallad med  avokado, fetaost, gurka och  tomat. Mumsigt värre!
Melodifastivalen  kom ju näst på tur och då  var det bara  att slänga fram chipsen,  godiset, läsken och allt! Denna gång tyckte jag att det  var mycket bättre låtar än förra. Fats min favorit, "What if" gick tyvärr inte vidare.:(
Och Emiiizen skulle ha sovit över, men hon fick ont i magen,  så hon kom aldrig.:(
Men som tur var är det bättre nu.:)
Och nu sitter jag här och bloggar och slår mellan filmen Bruce den allsmäktige och The Perfect  man. Har  sett båda förut, men jag älskar att kolla på filmer flera gånger.
Jag gav även mamma och  pappa en liten  present. Ett hemmagjort kort och en liten hjärtformad ask med fina chokladpraliner.
Använde ni er av  något av mina tips??

Imorgon ska jag  inte göra något speciellt, bara mysa omkring här   hemma, städa lite,  plugga, äta semla o muffins och läsa  Twiliight.

Dessutom så vill jag bara säga taaack så  mkt Sagi!<33 Hoppas du  förstår vrf.;)

God natt på er!<3

P.s. I love you.


Mina gamla skor...


Hälen var trasig...


Lika så  tån...


Mina nya Uggs.;)


Mina alla hjärtansdagspresent till mamma & pappa.<3

2009-02-14 @ 23:32:30 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fredagen den 13...

Buu!
Heej på er alla, denna otursdag...eller du kanske inte tror på skrock?? Fast det  gör jag! Jag tror på alla möjliga konstiga  saker. Och jag kan säga att både har sina för- och nackdelar. Men än idag har det ju  inte hänt något oturligt för mig...("peppar, peppar, ta i trä"). Bara så ni vet så är nästa Fredag den   13, redan i  Mars.
Vad säger ni då? Tror  ni på  sånt här?
En sak som jag tyckte var lite rolig var att otursdagen var dagen innan Alla <3 dag. Men något måste väl vara lite lustigt!
Och när jag ändå pratar om alla hjärtans dag, så är det en dag som man kan  strunta i,  eller älska. Om man gillar dagen, så brukar vissa  ge något till de de  tycker som, som ni vet. Men det  behöver ju inte vara en sak. En tanke,  picknick eller en kram  betyder lika mycket. Om inte, ännu mer. Det visar ju  att man inte bara köper någon massproducerad grej, utan tar sig tid och tanke och kommer på något själv. Eller ialla fall gör det själv. Jag brukar t.ex göra egna kort. Det är roligt, och samtidigt göt man någon glad genom att visa att man  bryr sig. Men det kan  vara lite knepigt att komma på  vad man ska göra/köpa till vem/vilka,, så här nedan kommer lite tips:

*Föräldrarna= Något så enkelt som lite  uppskattning. Gör ett eget kort där du berättar  hur mycket du  tycker om  dem och hur mycket du  uppskattar att de till exempel skjutsar dig till träningar eller lagar god mat!  Du kan också skriva en fin dikt.
Saker att köpa:Något personligt som de tycker  mycket om. Saker som brukar funka är choklad, söta nallar, blommor eller smycken.

*Syskonen=  Ge bort en timmes tid då de får bestämma vad ni ska göra tillsammans. T.ex  leka, spela spel eller  kanske  pyssla!
Saker att köpa= Söta små nallar funkar även här, sen brukar en skiva eller lite godis uppskattas.

*Kompisen= Skänk bort en kram, ett chokladhjärta eller ett vänskapshalsband där man  bär varsin halva av ett smycke. Du kan också fylla en glasburk med kolor. Rita sedan hjärtan på ett papper som du fäster som lock med ett fint band. Avsluta med att skriva en gullig ettiket; vänskapskolor som varar för evigt.
Saker att köpa= Det kanske börjar bli  lite tröttsamt, men  en gullig nallebjörn är perfekt till den bästa kompisen också. Du kan  även  göra som jag  gjorde till mina. Jag gjorde ett eget  kort och sen så köpte jag  svarta blanka stenar och en silverpenna. Och så  skrev jag ett ord på varje sten med pennan. De orden som jag valde  var: Faith, True, Love, Hope  och Spirit.

*Pojkvänen= En PUSS!<3 Eller om du inte vågar  så kan du  pussa på  ett kort med läppstift och skriva en  fin hälsning i.
Saker att köpa=  En röd ros, en  kul maskot som ska påminna om dig, en påse med hans favoritgodis, en gullig ram med ett foto av dig i. Eller varför inte bjuda på middag eller picknick!?

Hoppas att du  har fått lite inspiration nu, men kom ihåg at t det är bara fantasin som sätter gränser!

Nu ska jag  bara snabbt berätta lite om min dag.
Det var ju såklart skola idag med. Och  på fredagar så har vi sovmorgon,  vi börjar inte förens 09.25 och  slutar klockan 14.00. Värsta lyxiga dagen!;)
Fast det hände inte speciellt mycket. Bara en sak. Det  var en  kille i 8:an som typ var jättefull eller något sådant, så rektorn fick komma...
Han fick det nog inte roligt när han kom hem!
Planerna för i helgen   är  inte så  många. Men imorgon så måste jag till TäbyCentrum och köpa nya skor.  Mina har gått sönder...:/
Sedan ska vi nog ha alla <3 dagsmys, kolla på melodifestivalen, plugga till proven och så ska Emiiizen sova över här.<3
Nu på  kvällen så kollade  jag  även på   Let's  Dance. Jag tycket inte riktigt att  rätt par åkte  ut. Hade  helst velat att det skulle bli  Carl-Jan. Men favvisen Laila fick stanna kvar.:D
Ha nu  en toppenmysig  helg och en stor  alla  hjärtansdags puss får ni av mig så hörs vi imorgon. Och glöm inte bort att kommentera!<33

P.s. I love you


Det var den  så kallade "kina gungan" på  gympan idag, och  här ser ni en  suddig Becca!:P


Hehe, gympan.:)


 Bilder från dagens promenad på isen.;)



ICE!

<3



Dagen Outfit:

Cardigan: H&M
T-shirt:Second Hand
Linne:Kalaskompaniet
Jeans: Gina Tricot
Halsband:?(Fick det i   present).:)

2009-02-13 @ 23:40:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Långa Torsdag...

Idag gick jag upp vid 7.00 och gick sen direkt ut och lade mig i soffan med en filt framför TV:n, som jag  brukar alltså...:P
För er som inte vet är jag ootroligt morgontrött. Mamma brukar kalla mig för  en död sill!:P
Jaja, tillslut kom jag  iväg till skolan och  gick  hela dagen, förutom inriktningen. Hade ont i huvudet och det har jag fortfarande.

Det hände inget speciellt i skolan idag, men jag har lite bilder från vår fina lunch som ni kommer  att få  ta del av och dessutom så  gjorde jag och Becca en film, som vi  döpte till Isprinsessan.

I rollerna:
Jag= Isprinsessan
Rebecca=Prinsen
Saga=En tvillingdrake
Sofia=Den andra tvillingdraken
Filmen blev faktiskt 5 minuter lång, men kanske inte världens bästa...:P

När jag kom hem har jag även hunnit med att plugga lite matte och ätit mellis. När pappa kommer hem så ska vi till Tbc och så ska pappa och Edvin  (min lillebror) kolla på  Peak-rean av skidkläder. Jag har dock redan allting som behövs för 4 dagar i backen  på Sportlovet, men  jag ska köpa en liten sak på  Panduro hobby som jag glömde bort att köpa igår.
Och tänk att det är Fredag imorgon. Tänk att det  äntligen är helg igen. Och tänk att det då  bara är 1 skolvecka  kvar till  sportlovet!=D

Idag så  lovade jag  ju att fotoinlägg så det ska det bli. Här kommer  lite bilder från Arguineguin. Men vill ni se fler, så kolla  in mitt album "Arguineguin"  på www.arguineguinez.bilddadgboken.se.
Innan jag slutar  för nu så  måste jag bara tillägga en sak:
Jag blir så trött på människor som har roligt på andras bekostnad. Som utnyttjar en persons svagheter för att göra narr  av personen inför massa  folk.  Personer som ska hålla på och bråka med andra om varenda liten småsak, som skyller på andra fast det är en själv som är dum. Som dessutom tror att den kan säga att "men det  var ju han som började", så anses  den personen som den snälla. Men kom ihåg allihopa. Du har ALLTID 2 val. Du kan strunta i  den dumma personen och gå  därifrån. Eller så  kan  du själv bete dig lika illa och börja tjafsa/bråka du med.
Jag skulle rekomendera val nummer 1.

Puss på er!<3

P.s. I love you







Vi fick nån köttgryta i skolan idag. Här  är min lunch, visst ser det "gott" ut...:P


Becca var lite nyttigare än jag och tog grönsaker.:)

Sagi var  inte så  förtjust i maten, så hon valde flingor.

Fia var för snabb  för kameran. Så det var  redan slutt innan jag  han få
med det på bild.;)




Arguineguin


Jag inleder med en underbar solnegångsbild.
Fotograf: Jag
Plats:Från vår balkon på hotellet
Tid: Runt 18.00



Mina kusiner och  lillebror
Fotograf:Pappa
Plats:Muren vid hotellet
Tid: Strax före 19.00



En liten del av poolen
Plats: Tagen från vår balkong
Fotograf:  Jag
Tid:?? Troligtvis runt 18.00


Jag och mamma  framför poolen
Fotograf:Pappa
Plats:Bron över poolen
Tid: Strax före 19.00


Ännu än fantastisk solnedgång

Fotograf: Jag
Plats: Tagen från hotellets mur
Tid: Runt 20.00 tror jag


Hela gänget!
Fotograf: Marie
Plats: Någonstans i Arguineguins centrum
Tid: Runt 14.00


Jag<3
Fotograf:Mamma
Plats:Muren
Tid: Runt  20.00



Den vackraste solnegnången<3<3
Fotograf:Jag
Plats:Atlanten
Tid:Runt 20.00

2009-02-12 @ 16:45:06 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I'm Back;)

Heej på  er igen!=)
Förlåt,  flörlåt, flörlåt för att jag  inte  har bloggat  på ett tag. Jag har känt   mig lite hängig och  mått illa..
Men nu är jag tillbaka!
Och idag så har jag varit i TäbyC på  Panduro Hobby och köpt en maaassa pysselsaker. För att jag ska göra ett album, med bilder från Arguineguin.  (För er som inte vet så  var det  där vi  var i  höstas på semester med  hela släkten  och  det  ligger på Gran Canaria). Men albumet ska ju inte bara vara så att jag klistrar in  en massa bilder  upp och  ner. Utan jag kommer självklart att piffa till det in i minsta lilla detalj. ;)
Jag lovar att visa er det när det är klart. Men det kommer dröja ett bra tag, eftersom detta inte är tänkt som en sak jag gör på  en  vecka. Utan ett stort jobb. Men,  men, någon gång får man  väl hoppas på  att det blir klart.

-I morgon kommer jag att ha ett litet fotoinlägg med mina favoritbilder från Arguineguin, för er som  inte kan  vänta på albumet.:)

Idag var jag i skolan, heela dagen. Men inte i Måndags och  Tisdags. Så jag får hoppas på  att jag klarar resten av veckan nu.
På N:vn så hade vi ett "prov", ett muntligt, idag,  som vi ska fortsätta med imorgon, så jag måste plugga för jag kan iiingenting!:P
Och idag är det SISTA  avsnittet av TopModel11!! Älskar det programmet, och Tyra är ju så  cool!
Puss på er!<33

P.s. I love you


Pysslet!!


My lovley friends!<33
Ser du  vad mycket  is det  är?? Det är en mini "istid" här. Det  är is överallt!! SE UPP!:P


<3


2009-02-11 @ 18:21:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte riktigt som vi tänkt oss...

Heej allihopa!:)
Idag så var vi ju  med emiiizen och hennes mamma och vi  skulle åka till  city och gå på bloppisen.
Vi åkte bil in och  parkerade i Gallreian och gick sen mot Bloppisen.
Först gick vi  fel så vi  fick  gå tillbaka, men  det  var ingen  kö, så det tycket vi var jättebra. Sen gick vi in och  upp för trappan,  men  det var inga där. Sen  så såg vi att det  lös från en dörr och  hörde röster. Så då ringde vi  på och efter ett tag  kom en säkerhetsvakt och öppnade. Då sa hon att de hade stängt lite tidigare för att det hade  hänt lite saker...
Så då  fick vi gå därifrån...:'( Och vi  undrade förstås vad som hade  hänt,  tänk  om någon hade blivit knivhuggen eller något liksom!
Men vi gick runt på  stan och kollade i lite affärer  och sen gick vi och fikade  i Gallerian.
När vi kom hem s åskyndade vi oss att kolla om någon hade skrivit vad som hade hänt.
Och vet ni vad?! Bella hade fått en  flådd mink!! Usch vad äckligt!  Vill ni läsa lite  mer så kan  ni klicka HÄR!
Men dagen blev  iallafall mysig.<33Men det var synd att jag inte fick  gå på  Bloppisen och träffa Bella.:(
Till middag  åt vi pastasallad, mums.
Och nu måste jag gå och ta  in Chilli.
God natt!<33

P.s. I love you.


Kulturhuset.

  City.


 Jag.


 Emiiizen.<3

 Vi  var inne på  en affär som hade rea  på väskor. Alla  kostade bara 99 kronor styck. Fast vi köpte faktiskt inge fast att  de va coola!;)
Eller ,vad tycker  ni?:)




2009-02-08 @ 20:59:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tråkig Söndag...eller...??

Idag är de Söndag  och jag  gillar inte Söndagar. För det betyder att det är sista dagen  innan  skolan  böjar igen. Fast Söndagar brukar ändå  vara mysiga, så  på  sätt  och vis så gillar jag dem.;)
Jag  åkte aldrig till Bloppisen igår, var  väldigt trött. Så jag gjorde  faktiskt INGENTING. Läste lite i Twilight, som är jättebra. Den  rekomenderar jag verkligen. Och  så kollade jag på melodifestivalen. Jag tycker inte att det var så jättebra direkt, och jag förstår inte riktigt hur svenskafolket röstade. Men jag  tyckre att det  var bra att Emilia gick vidare iallafall.:)
Men idag så ska  jag  inte sitta hema och  tråka. Utan jag och mamma ska åka till stan  med Emiiizen och  hennes mamma. Vi ska kolla in Bloppisen och gå runt lite på stan och  kolla.   Hoppas jag också får träffa Blondinbella, som lyckosten E fick!
Ska bli supermysigt,  trots detta tröökiga väder.;)
Sen  blir det  hem och plugga litegrand och städa rummet...
Hoppas du också får en mysmysig Söndag.

Pussellipusspuss!<33

P.s. I love you

2009-02-08 @ 11:11:59 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Vad ska jag hitta på??

Helloj!:)

Det är så  tråkigt väder  ute,  ingen sol eller någonting. Bara dimma...i massor! Och ja, allting är tråkigt, det finns ingenting att göra...
Men det ska  ju vara bloppis i  stan idag,  så  jag får väl se om vi kanske kan  åka dit en  liten stund idag.:)
Sen ikväll är det  ju melodifestivalen. Jag  tycker  inte att det  är såhär jätteroligt, men det är som en  tradition.
Dessutom har jag lånat boken Twilight.  Har inte sett filmen än, men det verkar jättebra!
Har du något tips på  vad man kan göra när man inte är i skolan?? Jag har liksom helt slut på ideér...
Och vad  ska du göra i  helgen??
Om vi  åker till bloppisen så  lovar jag att  ta  bilder och visa här.;)
Nu måste jag  gå ut och   ge min kanin mat. Hon är nog superduper hungrig!

Puss o kram.<3

P.s. I love you


Chilli<3

2009-02-07 @ 11:54:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen helg<3

Visst är det skönt att det är helg igen, tycker inte du det?  Det tycker jag ialla fall.:)
Jag och mamma var ju på CORE igår och det var faktiskt roligt! Det var en sorts boll, som var halv och på undersidan så var det platt. Så det kommer vi nog att gå  på nästa Torsdag också.
Idag i skolan så hände  det inget speciellt. Men ikväll så har vi passat mina två söta kussar.;) Ludwig ska sova  över men David hade lite feber, så han sover hemma.
Nu på kvällen  så har jag kollat på Let's Dance också, Laila är min favvo helt klart!

Häromdagen så hittade jag pappas gamla Mariah Carey-skiva och  gud, den är så himla bra. Music Box heter den och jag kanske lägger in mina favvo-låtar från den i  I-poden senare. Jag tycker att de bästa låtarna på den är: "Hero", "Never Forget you", "All I've ever wanted" och "Dream Lover".
Men min aboluta favvo är Janet's: Let Go,  från "Made In Sweden". Den är så himla bra,  och jag skulle gissa på  att den  också kommer att dyka upp i musikspelaren.;)

Nu måste jag gå, för jag ska  bygga lego med Ludde.:)
I helgen har jag ingen riktig plan på vad  jag ska göra,  jag ska shoppa lite saker och sen så vill jag  hitta på  något, men jag har inte kommit på vad än...
Vad ska du göra??

Puss på dig!<3

P.s. I love you.



Ludwig.<3

David.<3
2009-02-06 @ 22:24:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vanlig Torsdag

Ännu en Torsdag (den jobbigaste dagen på  hela veckan) är nu avklarad, och  jag var kvar  i skolan hela  dagen.:)
Det hände inte speciellt mycket,  förutom att vi fick reda på Nv:provet!
Och jag kan bara säga usch!  Det var mitt sämsta prov EVER! Men jag gjorde misstaget att börja plugga försent, så jag  hann inte allting. Men vadå, man kan ju inte va bäst hela tiden, eller??
När jag kom hem var jag vrålhungrig,  för det var nån konstig "Budapest-soppa" i  skolan. Så jag  försökte göra en omelett men skinka, bacon och  ost i, jag vet  inte om det  blev så  lyckat direkt, det såg mest ut som en  ägg-hög, men det var gott!;)
Nu ska jag göra svenskaläxan och även göra klart uppgiften "En person jag  beundrar", som vi ska redovisa imorrn.
Klockan 19.30 ska jag och  mamma gå på CORE. Vad nu  det är för något. Men jag tror att det är någon slags träning som man gör med en sån där stor boll. Vi får väl hoppas på att det är kuligt!
Tillsist så jag jag kolla på "Lyxfällan" och äta chilirullar men guacamole när vi kommer hem. Mums!
Och  om du  vill se fler bilder så kan du kolla in min bilddagbok på:  www.arguineguinez.bilddagboken.se.
 
Snöiga kramar på dig!<3

P.s. I love you.



Vi hittade en stor isbacke på  skolgården idag  som vi "lekte" i på rasten!:)

Lite suddig bild på Fia & Sagi.<3

 Speed i isbacken!

 Fia gör lite grimaser!:P



Malin stod nedanför och åt nötter...:)



 
Sagi var inte sämre hon!


Min "fina" omellet...:P

2009-02-05 @ 17:08:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma<3

Äntligen är man hemma från skolan...:)
Fast jag gick bara från lunch för jag hade  ont i magen. Men sen  blev det lite bättre.
Och det var inte en helt vanlig skoldag idag...för vi hade "Wacky Hair"! Och då undrar ni säkert, vad tusan  är det för något. Då ska jag berätta att det var en dag som "Friendsarna" hade ornat. Alla skulle ha gjort något knasigt med sitt hår och den klasses som flest hade ansträngt sig skulle få äta tårta på en lektion den 13/2-09. -Dagen före Alla <3 dag alltså. Men det  var flera klasser som alla hade gjort något (t.ex. vår klass.:)) Så då skulle lärarna bestämma vilka som vann och det  får vi reda på på Fredag. Man kan ju bara hoppas på att vi vinner, vad tror ni??:)
Och en  sak till. På Naturvetenskapen idag så fick  vi reda på att vi skulle ha en muntligt prov om salter. Och det är ju inte  så LäBbIgT, men det är oförberett,  det kan komma närsomhelst. Och  vi har precis börjat med det kapitlet,  så det kan bli lite svårt...
Nu ska jag gå och plugga lite av det jag missade idag. Inte så mycket som tur var, bara lite SO och engelska. Men jag  måste göra klart en uppgift om "En Person Jag  Beundrar" i Svenska, som vi ska redovisa på Fredag.
Jag slänger in några bilder från idag också.

Pusspuss<3

P.s. I love you.



      
Bob & Marley;)


 Jackson:P



   The "Wacky"  Class...:)

2009-02-04 @ 15:18:02 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Heej Zötizz!<33

Heej och välkommen till min nya blogg, myfirstspirit!:)
Hoppas du gillar  min design, jag fick  hålla på ett bra tag med den för att få  det att funka. Det är ju så svårt med alla kod- och  stilmallar...:S
Men, men, huvudsaken är väl att det är fixat!?:P
I denna blogg kommer det att komma inlägg om mitt liv, såklart!;)
Och om vad jag  gör, tänker, gillar...jag du fattar! Så om du vill ha en liten aning om vad det kommer att skrivas om ,så kolla min profil, så  ser du what I  like!;)
Vad ska man skriva mer i första inlägget?? -Jag kommer  inte på något...så jag ska gå och äta nu och bloggar mer  imorrn.:)
Ta hand om dig!

Puss  & Kram S
          <3


2009-02-03 @ 18:10:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0