myfirstspirit

This Is It

Spa-dag

Heej på er och förlåt, förlåt för otroligt dålig uppdatering...
Jag har inte riktigt haft lust. Men nu är jag här, fast jag hinner bara en snabbis nu.
Jag tänkte sammanfatta veckan lite kort först (det finns inte så mycket att säga). I skolan har det inte hänt så mycket, men  i tisdags hade vi matteprov och på Nv har vi kollat på en bro-film. För vi ska börja bygga spagettibroar imorgon.:P Och så har vi haft SO-prov/läxförhör. Fast det var vääldigt lätt, det tog  ungefär 1 minut att göra.:)
Och igår hade jag namnsdag så då var jag hos farmor och så fick jag några presenter och fika, jättegod middag och efterrätt!:D
Och nu idag så har jag  haft en liten "spa-eftermiddag". Så har jag haft hårinpackning, kroppspeeling, ansiktspeeling, ansiktsmask, läppskrubb och lite sånt. Sen ska jag göra fotbad och fixa naglarna också.
Och när det börjar bli sommar kan det ju vara kul att fixa varenda litet hörn av kroppen. Så i helgen tänkte jag ge några "recept" på olika skrubbar, masker och lite sånt, som man kan göra hemma. Men annars så har dem ju billiga bra på H&M och Åhléns också.;)
Men nu måste jag gå och göra mina fötter och naglar, och sedan har jag svenskaläxa också.
Vi hörs imorrn.;)

Puss & Kram<3

P.s.  I Love You




 Haha, vilken fin bild va!? Ansiktsmasken.;)





2009-05-14 @ 20:36:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag 9/5

Helg, jippie!:D
Idag har jag inte gjort mycket alls. Vi var i TäbyC i någon timme och så framkallade jag äntligen bilderna från Arguineguin som jag ska ha i  mitt album. Jag har bara gjort framsidan på albumet än, för det har inte blivit av att få fram bilderna och bestämma vilka bilder jag ska ha och hur jag ska organisera dem i albumet. Men nu har jag  i alla fall bilderna, så får jag bestämma ordningen senare.
När vi handlade mat så hade de ett sånt här litet stånd i affären, där de sålde "lyxmuffins". Så då köpte vi 2 såna. Men sedan när vi hade betalat så var inte muffinpåsen i vagnen längre. Och så kom vi på  att vi inte hade sett den i vagnen heller. Så jag måste ha lagt dem i fel vagn...:P Haha,  jaja. Sånt händer, men  då gick jag in och köpte två nya.
Och igår så tittade jag på  Twilight, igen...Men jag  tröttnar aldrig på den. Snart kan jag alla repliker utantill!
Och nu ikväll så tittade jag på  Robinson.
Sedan har jag ju gjort om designen. Fast den är bara tillfällig. Jag ska ta lite nya sommarbilder någon dag.
Men nu har jag  inget mer att säga, så

Nattinatti

"Be Safe"

<3

P.s. I Love You 





2009-05-09 @ 21:53:43 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fotoinlägg

  Äntligen  så ska ni få foto-inlägget. Förlåt för att d et tog sådan tid.<3
Ska bara säga att vi hade hemstudiedag idag!:D



P.s. I Love You


 Brasan:)



            Jag                  Sagi      SofiaH         Emiiizen      Elsa                Nere vid brasan:D


Hehe, vi är riddare...:P

Eftersom vi skulle kolla på Twilight, så gjorde jag Twilight-muffins!;D Vad tycks?<3


JUNIBACKEN!;P


Det var väldigt fint väder!:D


:)


Sigrid:)


Marius:)


Haha, okej, jag kanske har tråkig humor...men detta var faktiskt kul!:D


Liten bild på omgivningen.;)


Lite blåbär...<3

Hehe, man kunde åka lite skidor och då  gjorde jag det...:P


Hatt:)


Fikabordet var  ootroligt..<3




Pippipengar!:D

Mmmm<33



2009-05-07 @ 21:05:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk...

Hej på er och förlåt för dålig uppdatering. Men det har varit fullt upp i torsdags och fredags för då var våra kusiner här. Och sen i går och idag så har jag verkligen mått jättedåligt. Har haft jätteont i magen, mått superilla och känt som om jag skulle kräkas..."/ Men som tur var gjorde jag inte det och nu är det äntligen lite bättre (*peppar, peppar, ta i trä*). Har precis ätit ett ballerina-kex och en mini-kycklingbit efter 24 timmars fasta. Så jag kan ju säga att jag var grymt hungrig. Men jag kan bara äta jättelite, annars så mår jag bara illa igen.
Men jag tänkte ta och berätta lite om helgen nu. Och så får ni se bilder imorgon. Okej?
På Torsdagen så var det ju valborg och då kom Emma med familj, Saga och hennes mamma, familjen  Hendsdal, mina kusiner och min  moster och vi såklart. Fast inte Edvin för han är på innebandy-cup i Mora.
De kom mellan klockan 17 och 18 och  så grillade vi  hemgjorda hamburgare och sedan var det dags att gå ner till brasan nere vid Ängsholmen.
När vi kom hem så tittade  vi på Twilight och åt choklad-muffins som jag hade bakat.:)

på Fredagen så gick  vi upp vid 08.30 ungefär  för jag, mamma, kusinerna och min moster skulle åka till Junibacken, för vi skulle vara där när de öppnade vid klockan 10.00. Så vi var där i någon timme. Vi gick runt och tittade, vi åkte Sagotåget, tittade på pippi långstrump föreställningen och solägget föreställningen och så åt vi lunch och fikade. De har så  himla mycket gott fika där!:)
Sedan så  gick vi ner till vattnet och var där en liten  stund och sedan åkte vi till täbyC och sedan hem och lekte.
På kvällen tittade vi på Twilight igen.:) Haha, nu har jag sett den 4 gånger.<3 Men den är verkligen världens bästa film enligt mig och jag ryser varje gång.<333Och  den är alltid lika bra.<333

På Lördagen så åkte kussarna till Naturhistoriska riksmuséet medans vi var kvar hemma. De kom tillbaka på eftermiddagen och sedan vid 17 ungefär så åkte de hem till Bollnäs igen.
Det är alltid kul när kusinerna kommer, men det blir också intensivt och, hm...vilt!:P Men skojj!;D

Och resten av helgen har jag för det mesta tillbringat i soffan framför Tv:n. Inte så kul, men det gick inte att göra ngot annat liksom...:( Sedan har jag försökt att plugga lite också, eftersom vi har 2 prov veckan som kommer. Till samma dag dessutom...|-/
Jaja,  nu måste jag gå och vila lite till.
Kram,kram<3

P.s. I Love You 





2009-05-03 @ 18:05:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0